CORRELLETS CANCEL·LAT


CORRELLETS 2020 CANCEL·LAT:

Degut a la nova situació creada per l’evolució de la pandèmia a Granollers aquesta setmana, la setmana cultural (Parèntesi) s’ha anulat, cancel·lant tots els actes previstos.

Segueix en peu la iniciativa solidària per donar recursos a L’Hospital de Granollers per la lluita contra la COVID-19.

Fes la teva aportació amb la SAMARRETA del Correllets 2020.

 

La programació cultural Parèntesi se suspèn d’acord amb les noves restriccions per contenir els contagis de la COVID-19.

Davant les noves restriccions anunciades aquest matí pel Govern de la Generalitat que recomana baixar l’activitat social i evitar desplaçaments innecessaris l’Ajuntament de Granollers ha decidit suspendre tota la programació cultural Parèntesi del 24 al 30 d’agost que han organitzat les diferents entitats de cultura popular de la ciutat i l’Ajuntament.

Tal com s’ha explicat des del departament de Salut de la Generalitat es demana limitar la mobilitat, reduir la interacció social i es prohibeixen les trobades de més de 10 persones en espais públics i privats. El fet que la programació cultural Parèntesi impliqui una elevada mobilitat de persones al municipi ha fet que l’Ajuntament hagi decidit seguir les demandes fetes pel president Torra i la consellera Vergés contribuint a reduir així el risc de contagis.